03:33

hejhej, haaalåå!
sitter här ute i uterumet med min egna söta lilla små-gulliga tya!
och för er som gjärna vill anteckna kan jag säga att det är väldigt ljust ute för att vara så här sent/tidigt... beror på hur man ser det! ;) men iaf.. kan ju typ se allting runt omkring mig :O
och + att det har regnat oavbrutet sedan 10.. och det är ju extra trevligt när man skypar med sociala människor och så att de inte hör vad man säger -.-' men det löööser siig!!

vid 2 ungefär blev jag helt dödstrött och vi stängde av datorn och skulle sova.. och såklart får tyra en extrem energikick och börja kittla/skrika/hoppa på mig och jag blir så jädrans sur och slår en kudde i huvudet på henne! hahah, rätt åt henne! ;)
men sedan blev jag ju soklart social/glad/hyper igen... så vi snackade lite och sedan var tyra tvungen att lyssna på en låt.. så då fick vi starta datorn igen.. wuppido. så då skypade vi lite till och sedan stack de, så nu sitter vi här och skriver inlägg på våra överbelästa bloggar.. ja, överbelästa! nytt ord här känner jag!


men nu ska vi fortsätta att inte göra någoning.. och förhoppnings vis ska vi slå tyras rekord att vara vaken till över 6 -.-' hahah, västa wagngstern här azzo! (H)

men ja, ni får ha ett bra liv, och döm inte personer efter vad dina kompisar tycker om de, ni ska skapa en egen åsikt, ert liv - era regler!
och med dessa visa ord säger jag - PEAX OUT♣

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0