min döda dag.

jaaha.. som ni kanske vet var jag och tyra uppe jäättejäätte länge..sammanlagt var jag uppe i 21 timmar. inte det bästa jag uppnått, men ändå fett nöjd.
men efter som att solen gick upp så otroligt tidigt (:O) så gick vi in till soffan och jag typ somnade dirrekt, sedan väckte tyra mig och sa att fjärren till TV'n inte funkar.. blev jag sur? nja.. måttligt..
JAG fick sätta igång en film åt henne.. slocknade direkt när jag lagt mig ner.. sedan väcker hon mig efter som att filmen är slut och vill att jag ska stänga av TV'n, KVINNA! :o


sedan somnade tyra också, som tur var. och vi sov enda till halv 1, då vi åt våran andra frukost för dagen! hahah :D
sen så städade vi, och jag var dödare än någonsin, bara gick där, sa inget, gjorde inget, gnällde och typ såfort jag blev klar la jag mig i sängen och höll på att somna.. good time!

sedan stack tyra och jag och mamma körde till "sjukhuset" i båstad för att ta en spruta.. örghh.. sen så stack vi hem, käkade och nu sitter jag här, borde igentligen byta om och städa lite till efter som att vi ska ha gäster under midsommar.. fullt hus.. 5 familjer flyttar inte hit.. hahha, låter jobibgt.. men nja.
de (i och med att jag inte var med från början) firar 20 års jubeleum! haha, de har gjort de hära med midssomaren hemma hoss i 20 år.. typ omg.. thohoh :D
men ska försöka vara så social jag orkar.. i och med att jag är så jädrans trött :(

ni får ha dett gött nu under dessa dagar! kommer förmodligen skriva lika mycket som innan.... men jaja.
PEAX OUT!♣

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0