regn som aldrig slutar

tjoo!
följde med madde hem efter skolan igår, vi slappade och sedan stack vi i väg till drivan eftersom att madde skulle spela tennis. sedan ringer mamma och säger att jag inte kommer kunna få skjuts hem ikväll, så isf får jag gå hem. och i och med att jag bor typ 12863299mil ifrån madde, (överdrev lite där kanske (a)) så bad jag mamma hämta mig.. så jag åkte hem, packade, städade och väntade på ett evighetens-regn skulle gå över så att jag kunde cykla tbx till madde. Det va ju så där halft kul. men jag kom fram iaf, lite blötare en vad jag tänkt, men det funkade!
sedan stack vi till picasso med en trevlig liten påg. Sedan stack vi hem till madde igen och krängde chips,läsk och godis och kollade på Twilight ;) äääslskar de filmerna!

sedan i dag gick vi upp vid 10, (länge sedan jag gick upp så tidigt efter sovit över med någon :O) men iaf. satte mig på sycklen och sycklade (ne men woow, sycklade du på en syckel?!)(lamt, jag vet) hem till min kära familj för att fira min bror Filip som fyller 18 på onsdag, men mommo, morfar och min morbror kunde inte komma då, så de kom idag ist!

men nu som den sociala människa som jag är ska jag kolla på "just like heaven" som jag fick låna av madde.!
Puss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0